Collageensysteem

 

Collagen_Muster_mit_neuen_Abbildungen

 

 

De eerste huid verjongende behandeling voor het complete lichaam. Absoluut niet ingrijpend en 100% veilig, getest en gegarandeerd.

Wat is collageentherapie.

Hyaluron_Prem_Flasche_KartRondom de leeftijd van 30 jaar maakt het lichaam een steeds kleinere hoeveelheid collageen aan, waardoor de huid zijn stevigheid verliest. Fotostimulatie stelt het lichaam in staat dat proces te doen omkeren. Zo behoudt de huid zijn jonge uiterlijk of krijgt het terug. Net als fotosynthese in plantencellen, is fotostimulatie een volledig natuurlijk proces. Menselijke cellen (en dus ook huidcellen) bevatten lichtreceptoren. De golflengte bepaalt welke biologische processen als gevolg daarvan plaatsvinden. Deze apparatuur is zo ontworpen dat ze een zeer smalle frequentieband uitstralen, met een brandpuntsafstand van 633 nanometer (nm.). Anders dan andere huid verjongende technieken (laser, IPL), maakt fotostimulatie met Collageen Activerende 633 nm. buisjes geen gebruik van temperatuurverhoging. Ook wordt het weefsel niet beschadigd. Het licht dat wordt uitgestraald is rood, athermisch en geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is niet ingrijpend en hoeft niet door een specialist uitgevoerd te worden. In het begin van de behandelingen wordt de huidskleur helderder, stralender en zachter. Na meerdere behandelingen wordt ook een verbetering van de teint, zuiverheid en textuur van de huid vastgesteld. Alle studies beschrijven een vermindering van fijne lijntjes alsook een elastischer en gladdere huid.

Oorzaken van huidveroudering.

De conditie van onze huid wordt door verschillende factoren beïnvloed: naarmate men ouder wordt vertraagt ook de stofwisseling.
Dat heeft als gevolg, dat de celenergie van de fibroblast cellen (cellen die collageen en elastine produceren) vermindert. De capaciteit van het lichaam, die noodzakelijke voedingsstoffen voor de fibroblast cellen produceren, vermindert eveneens. Het resultaat is een verminderde collageen- en elastine-productie juist die stoffen, welke de huid nodig heeft, om er jong en verzorgd uit te zien.

Huidverjonging door speciale lichtspectra.

De apparatuur gebruikt zichtbaar rood licht met een frequentie van 633 nanometer, om het lichaamseigen proces van de Photo Bio Stimulatie opnieuw te activeren. Photo Bio Stimulatie is een proces dat hoofdverantwoordelijk is voor de opbouw van collageen en elastine en daarmee zorgt voor een strakkere en regelmatige huid. Dit proces is hoofdverantwoordelijk voor de opbouw van collageen en elastine en zorgt daarmee voor een strakkere en regelmatige huid. Ook de doorlatendheid van de huid voor cosmetische producten wordt verhoogd, zodat werkzame voedingsstoffen dieper door de huid worden opgenomen.

Wetenschappelijke aangetoonde werking.

Talrijke klinische studies hebben aangetoond, dat licht met 633 nanometer, gericht ingezet, het potentieel van de cellen verhoogt, om collageen en elastine te produceren. De beste resultaten worden behaald in combinatie met huid-verzorgingsproducten. In het begin van de behandelingen wordt de huidskleur helderder, stralender en zachter. Na meerdere behandelingen wordt ook een verbetering van de teint, zuiverheid en textuur van de huid vastgesteld. Alle studies beschrijven een vermindering van fijne lijntjes alsook een elastischere en gladdere huid.

Voordelen.

• Klinisch bewezen collageen- & elastinestimulatie • Zichtbaar anti-aging effect • Bestrijdt rimpels en fijne lijntjes • Verbetert de huid bij onregelmatigheden • Voorbereiding voor de huid vóór cosmeticabehandelingen • Reduceert de gevolgen van schadelijke milieu-invloeden.

Woman with flower

 

 

Gebruik.

In vergelijking tot andere technologieën voor huidverjonging (bijv. lasertherapie, IPL) werkt de Photo Bio Stimulation zonder de huid sterk te verhitten en zonder de cellen of weefsel te beschadigen. Het verspreidde rood licht is niet heet en is door alle huidtypen en leeftijden en door mannen én vrouwen te gebruiken. De behandeling is niet schadelijk en heeft minimale cosmetische behandelingen voor zichtbare resultaten nodig, kortom: • Geen bekende bijwerkingen • Geen regeneratietijd • Gebruiksvriendelijk en gemakkelijke behandeling

Photo Bio Stimulation kan voor het behalen van een nog beter resultaat ook met ander therapieën gecombineerd worden (bijv. Microdermabrasie, Botox, Fillers, gezichtspeelings, laser- of IPL-gebruik).

Bij een klassieke anti-aging behandeling worden 2 behandelingen à 20 minuten per week binnen een tijdsbestek van 6-12 weken aanbevolen. Maar de behandeling wordt altijd op de individuele behoeften en wensen van de cliënt afgestemd. Voor het behoud van een stralend en jonger uiterlijk vinden de meeste cliënten een maandelijkse vervolgbehandeling voldoende. Deze regelmatige verfrissing vermindert fijne lijntjes en rimpels. De daar bij behorende collageen producten kunnen wij u in zijn geheel adviseren.

Wij leveren uitstekende Collageen producten.

Licht en wellness-therapie voor de opbouw van collageen en elastine Collageen lampen gebruiken daarbij zichtbaar rood licht met een frequentie van 633 nanometer, om het proces van de Photo Bio Stimulation opnieuw te activeren. Dit proces is hoofdverantwoordelijk voor de opbouw van collageen en elastine en zorgt daarmee voor een strakkere mooie en regelmatige huid.

Huidveroudering wordt een aantal wezenlijke factoren beïnvloed Eén daarvan is: naar mate men ouder wordt, vertraagt de stofwisseling. Dat heeft als gevolg, dat de celenergie van de fibroblast cellen (cellen die collageen en elastine produceren) vermindert. De capaciteit van het lichaam, die noodzakelijke voedingsstoffen voor de fibroblast cellen produceren, vermindert eveneens. Het resultaat is een verminderde collageen- en elastineproductie, juist die stoffen welke de huid nodig heeft, om er jong en strak uit te zien.

Indien u hierover meer informatie wilt kunt u het best contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken……..

Meting van uw huiddikte en collageen verdeling.

(Professioneel meet apparatuur COLLAGENOSON® ICU)

(foto)

Van deelnemende personen de resultaten.

10 ste Behandeling: Vitaliseren en bescherming

68%  Vitaliseren van gehele huid  structuur

 Collagen_Muster_mit_neuen_Abbildungen

 

20 ste Behandeling: Regenererend en structuur verbetering

89%  Duidelijke huidverbetering in gezicht–hals en decolleté.

30 ste Behandeling: Krachtig en strak

97%  Verhoogd de elastische tijd van uw gehele lichaam.

 

Van deelnemende personen de resultaten en de elastische-tijd van het gehele lichaam.

 

10er Behandeling: Huiddikte             78% Verbetering    8%  Duidelijke verbetering huidstructuur

 

20er Behandeling: Huiddikte           21% Verbetering      79% Duidelijke huidverbetering in gezicht – hals en decolleté.

 

30er Behandeling: Krachtig en strak                                    97% Verhoogd de stevigheid en elastische tijd van uw gehele

lichaam.

 

Collageenverdeling:

18%   Verbetering naar een    82% duidelijke verbetering.

 

30 ste Behandeling: Huiddikte                                    van    6% basis …naar  94% Duidelijke verbetering

Poster_Skin_Care_Prod

Het nieuwste systeem van een collageen kuur:

Spiegel-ganz-Svarovski   Wand ophangsysteem 8 Collageenlampen van ieders 160 watt.

an-Spiegel

 

 

220 volt aansluiting …ook voor thuis gebruik … professioneel

Super resultaten in een korte tijdsduur.