Cosmetica

Kompass_West

 

Als je onder de zonnebank gaat, is het beter om een verzorgend product op je huid te smeren.
Het primaire doel van zonnecosmetica is het bruiningsproces op een verantwoorde manier te begeleiden.
Voor en na het zonnen heeft uw huid behoefte aan extra verzorging.
Een goede voorbereiding is het halve werk. Met een scrubbeurt verwijdert u de dode huidcellen en wordt uw huid weer mooi egaal.
Na het zonnen brengt u een bodylotion aan, die de huid soepel en zacht houdt.
Art Of Sun omvat 3 speciaal afgestemde en hoogwaardige lijnen zonnecosmetica die op een bijzondere wijze voldoen aan de behoeften van alle huidtypes. Ieder zonnecosmeticaproduct omvat een speciale, innovatieve combinatie van bruiningsversnellers en bruiningsversterkers die de huid een bijzondere diepe, mooie en een lang aanhoudende bruintint verlenen.Kompass_South

 

 

De zonnecosmetica lijn van Art Of Sun bevat de volgende producten:

VOOR EXTRA BRUINEN BENEN ….

 

PL_PosterPerfect_Lex_1

 

 PERFECT LEX COSMETIA

                PERFECT LEX LAMPEN ook in Duo te leveren.

 

Perfect Lex
Niets voldoet meer aan onze voorstelling van mooie benen dan Perfect Lex. Met het combinatieprogramma van perfect Lex is het heel eenvoudig mooie benen te krijgen en te behouden.
Perfect Lex bestaat uit ultrasterke Perfect Lex duo-buizen en Perfect Lex bruiningscosmetica.

Trend Tanology
Trend Tanology omvat 5 speciaal afgestemde en hoogwaardige producten die op een bijzondere wijze voldoen aan de behoeften van alle huidtypes.
Ieder product omvat een speciale, innovatieve combinatie van bruiningsversnellers en -versterkers die de huid een bijzondere diepe, mooie en een lang aanhoudende bruintint verlenen.
Het OPC-OL-Slimming-Complex vormt naast argaanolie en de vitamine A, C, E de basis van Trend Tanology en is de meest exclusieve vorm van sterke antioxidanten in de natuur. De nieuwe ontwikkeling van een waarderingssysteem voor alle producten garandeert de klant een snel overzicht door een eenvoudige aanduiding met betrekking tot bruiningsvermogen en schoonheidsverzorging.

Zen Tanology
In de diepten van de ongerepte Aziatische natuur werd de sleutel voor natuurlijke schoonheid ontdekt. Met Zen Tanology heeft Art Of Sun unieke bruiningscosmetica ontwikkeld, die onder de huid dringen en lichaam en ziel welbehagen geven.
In de strijd tegen de sporen destijds heeft de huid vooral bescherming en vocht nodig. De producten van de Zen Tanology “MAI TAN” en “FEELING” zijn uitstekende schilden die met het GSA-Complex en OPC-OL-Slimming-Complex de veroudering van de huid vertragen, omdat zij het natuurlijke weerstandvermogen stimuleren en het weefsel beschermen tegen schadelijke invloeden.
Het GSA- en OPC-OL-Slimming-Complex werken tegen de tand destijds en geven de huid een gevoel van eeuwige jeugd en schoonheid. Extract van walnotendoppen, hyrosine en DHA/suikerrietextract vormen de basis voor deze beide producten die zorgen voor een bijzondere intensive en duurzame bruining. De nieuwe ontwikkeling van een waarderingssysteem waar alle producten garandeert de klant een snel overzicht door middel van eenvoudige aanduidingen m.b.t. bruiningsvermogen en schoonheidsverzorging.