Bouwkundige Zwembaden

zwembadbinnen

Het bouwkundige folie bad biedt meer keuze in afmetingen, inbouwdelen en accessoires naar uw eigen keuze en idee. Daardoor zijn er heel veel mogelijkheden om het bad naar uw eigen wensen aan te passen. Een folie bad is dus letterlijk en figuurlijk een bad op maat gemaakt, wat tevens een groot voordeel is. Met name in diverse kleuren folie is veel verfraaiing mogelijkheden.

De tijd dat een zwembad perse blauw diende te zijn ligt namelijk ver achter ons. Steeds vaker worden kleuren als wit, zand en grijs toegepast bij foliebaden. niet alleen realiseert u daarmee een prachtige waterkleur, ook zij er vele mogelijkheden met bijvoorbeeld een contrasterende rand- en/of terrasafwerking.

Het bouwen vereist groot vakmanschap en kan maar beter aan de professionele zwembadbouwer worden overgelaten, zie ook ons stappenplan!

Wel kunnen wij u begeleiden door het zelf realiseren van uw eigen gebouwde zwembad.

Het geheel wordt afgewerkt met een sterke en elastische gewapende folie, die niet kan bevriezen en ook bij lage temperaturen niet hard wordt. Wij maken deze folie precies op maat en zorgt voor waterdichte lasverbindingen.

 

(FOTO Rivierapool)

Polyester zwembaden

Het meest verkochte zwembad zijn de polyesterbaden.

Dat komt doordat polyester zwembaden jarenlang meegaan.

Het plaatsen van een polystere zwembad gaat vrij snel een eenvoudig.

Wij kunnen u begeleiden door het plaatsen van een polyester zwembad.

Wij zijn in mogelijkheid om u een showroom te bezichtigen om de presentatie van diverse e polysterbaden te bekijken die ook in bedrijf zijn.

Duurzaam zwembad voor u

Wij laten al onze polyester baden fabriceren bij een gerenommeerde Duitse fabrikant (Rivierapool). Daarbij letten we er altijd op dat de zwembaden gemaakt zijn voor het Europees klimaat.

Wij kopen de polyester zwembaden direct van de producent-fabrikant, welke we vervolgens laten opslaan in hun eigen grote opslag.

Wij hebben onze polyester zwembaden gepresenteerd in de grootste showroom van Europa  (Duitsland).

Een zeer ruime keuze en mogelijkheden zijn er te krijgen. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Duitsland, waar wij samen met u de totale presentatie in polyester zwembaden en whirlpools kunnen laten zien.  Hier vindt u in een ruimte aangeklede  presentatie, waaronder onze polyester zwembaden en whirlpools worden tentoongesteld.

(FOTO Rivierapool)

 

Wij presenteren onze polyester zwembaden in de showroom.

Kom langs in onze showroom waar u op uw gemak diverse mogelijkheden voor een polyester zwembad en whirlpool bekijkt.

Onze ervaren medewerkers vertellen u alles over de zwembaden en whirlpools.

In Duitsland staan wij 5 dagen per week (maandag t/m Vrijdag)  voor u klaar.

Uw droom een eigen zwembad in uw tuin?

Ziet u uzelf ‘s morgens al heerlijk baantjes in uw zwembad zwemmen, om daarna lekker fit uw dag te beginnen? Of wat dacht u van ontspannen genieten aan de zwembadrand op een mooie zomerse dag en dat in uw eigen tuin?

Bij Henk Jansen Care for body and mind hebben wij alles in huis om uw droom te realiseren, zodat u met uw gezin, familie en vrienden kunt genieten van het zwembad wat perfect aansluit bij uw wens. In onze showroom staat een uitgebreid assortiment opgesteld aan zwembaden, afdekkingen –accessoires –materialen en –randstenen zodat u sfeer kunt voelen.

Een investering in plezier en ontspanning!

Met een inbouwzwembad van Henk Jansen investeert u in jarenlang plezier en dat in uw eigen tuin! Daarom zijn ook de details en afwerking heel belangrijk. Uw inbouwzwembad is natuurlijk echt af met een mooie bij uw tuin passende afwerking van de zwembadrand. Hiervoor hebben wij diverse materialen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld vlonderplanken of zwembadrandstenen.

Zwembadrandstenen een mooie uitstraling van uw zwembad!

Zwembadrandstenen zijn zo gemaakt dat het niet uitmaakt welke vorm uw zwembad heeft, de zwembadrandsteen kan door de verschillende types en vormen in ons assortiment in allerlei stijlen gelegd worden, waardoor u de perfecte afwerking van uw zwembadrand verkrijgt.

Met de zwembadrandstenen van Henk Jansen zorgt u voor een duurzame en mooie uitstraling van uw zwembadrand.

De randstenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor de stenen lang mooi blijven en u er lang plezier van heeft. Door de rond afgewerkte neus van de zwembadrandstenen heeft u een gelijkmatige afwerking van uw zwembadrand.

 

Uw zwembad en onze accessoires

Wie een eigen zwembad in de tuin heeft, dient dit zwembad wel de juiste verzorging te geven die het nodig heeft. Onze zwembad accessoires bieden hiervoor de mogelijkheid, houdt u het zwemwater in uw zwembad mooi schoon. Met onze accessoires wordt het pas echt genieten van uw eigen zwembad.